Afgelopen projecten

Diversteit: Verenigingenbeurs

Brussel
Wij stimuleren burgers om bij te dragen aan een mooie omgeving, leuke samenhorigheid, propere en veilige buurten, gezond leven inblazen in wijken, parken, winkelcentra... "verbinden" zetten wij dan telkens centraal.

Erfgoed: Erfgoeddag Zorg

Beringen
Sinds de eerste erfgoedprojecten "20jaar UTV" en "50jaar Turkse migratie" heeft UTV de smaak te pakken, vormde zich in de materie en voerde ook het afgelopen jaar een erfgoedproject uit met haar lidverenigingen.

Kunst & Cultuur: Kruisbestuiving

Heusden-Zolder
UTV wil graag bijdrage aan een meer diverse cultureel landschap in Vlaanderen. Hiertoe dienden de verschillende evenementen rond kunst en cultuur zodat liefhebbers van verschillende achtergronden elkaar ontmoeten en inspireren.

Ramadan: Sultan der Maanden

Antwerpen
Drie avonden na elkaar Ramadanfestival op het Sint-Jansplein in Antwerpen met muziek,workshops,infostands, en... gratis buurtmaaltijden. Een reuze tent overvol voor gratis buurtmaaltijd: zo'n klein duizend mensen!

Vrije tijd: IKVrijwillig Beurs

Antwerpen
Sinds de eerste erfgoedprojecten "20jaar UTV" en "50jaar Turkse migratie" heeft UTV de smaak te pakken, vormde zich in de materie en voerde ook het afgelopen jaar een erfgoedproject uit met haar lidverenigingen.

Vrouwenwerking: Vrouwendag

Mechelen
Vrouwen willen soms zelf hun emancipatie ter harte nemen en het brede publiek inspireren via workshops, debatten, lezingen, concerten.. 

Op allerlei evenementen stellen verschillende vrouwengroepen hun werking voor. Tussendoor kunnen ze bijpraten en kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje.

Europa: Studiedag Berlijn

Berlijn (Duitsland)
UTV brengt op regelmatige wijze de medewerkers, bestuursleden en vrijwilligers van UTV samen voor reflectiemomenten Tijdens het uitwerken van hun thema's wordt er ook over de grens gekeken om de eigen werking te evalueren en leerpunten mee te nemen naar het volgende beleidsplan.

Congres Europese Turken

Brussel
Het congres Europese Turken werd 2x georganiseerd door de Unie van Turkse Verenigingen. Meer dan 100 wetenschappers uit Turkije en over heel Europa hebben gedurende 3 dagen hun onderzoekresultaten bekengemaakt over onderwijs en integratie.

UTV


Uw partner in diversiteit!


Maatschappelijke activering is uiterst belangrijk om de missie van UTV te kunnen waarmaken.

Met steun vanContacteer ons


Brederodestraat 188 - 2018 Antwerpen


Email: info@utvweb.be


Tel: (+32) 03 289 91 13

Unie van Turkse Verenigingen @ All Rights Reserved