Afgelopen projecten

Diversteit: Verenigingenbeurs

Brussel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij stimuleren burgers om bij te dragen aan een mooie omgeving, leuke samenhorigheid, propere en veilige buurten, gezond leven inblazen in wijken, parken, winkelcentra... "verbinden" zetten wij dan telkens centraal.

Erfgoed: Erfgoeddag Zorg

Beringen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds de eerste erfgoedprojecten "20jaar UTV" en "50jaar Turkse migratie" heeft UTV de smaak te pakken, vormde zich in de materie en voerde ook het afgelopen jaar een erfgoedproject uit met haar lidverenigingen.

Kunst & Cultuur: Kruisbestuiving

Heusden-Zolder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UTV wil graag bijdrage aan een meer diverse cultureel landschap in Vlaanderen. Hiertoe dienden de verschillende evenementen rond kunst en cultuur zodat liefhebbers van verschillende achtergronden elkaar ontmoeten en inspireren.

Ramadan: Sultan der Maanden

Antwerpen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drie avonden na elkaar Ramadanfestival op het Sint-Jansplein in Antwerpen met muziek,workshops,infostands, en... gratis buurtmaaltijden. Een reuze tent overvol voor gratis buurtmaaltijd: zo'n klein duizend mensen!

Vrije tijd: IKVrijwillig Beurs

Antwerpen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds de eerste erfgoedprojecten "20jaar UTV" en "50jaar Turkse migratie" heeft UTV de smaak te pakken, vormde zich in de materie en voerde ook het afgelopen jaar een erfgoedproject uit met haar lidverenigingen.

Vrouwenwerking: Vrouwendag

Mechelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrouwen willen soms zelf hun emancipatie ter harte nemen en het brede publiek inspireren via workshops, debatten, lezingen, concerten..

Op allerlei evenementen stellen verschillende vrouwengroepen hun werking voor. Tussendoor kunnen ze bijpraten en kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje.

Europa: Studiedag Berlijn

Berlijn (Duitsland)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UTV brengt op regelmatige wijze de medewerkers, bestuursleden en vrijwilligers van UTV samen voor reflectiemomenten Tijdens het uitwerken van hun thema's wordt er ook over de grens gekeken om de eigen werking te evalueren en leerpunten mee te nemen naar het volgende beleidsplan.

Congres Europese Turken

Brussel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het congres Europese Turken werd 2x georganiseerd door de Unie van Turkse Verenigingen. Meer dan 100 wetenschappers uit Turkije en over heel Europa hebben gedurende 3 dagen hun onderzoekresultaten bekengemaakt over onderwijs en integratie.

UTV

 

Uw partner in diversiteit!

 

Maatschappelijke activering is uiterst belangrijk om de missie van UTV te kunnen waarmaken.

Met steun van

 

 

Contacteer ons

 

Brederodestraat 188 - 2018 Antwerpen

 

 

Tel: (+32) 03 289 91 13

Unie van Turkse Verenigingen @ All Rights Reserved