Lid worden Aanmelden
Unie van Turkse Verenigingen

Irisfeest 2017

Irisfeest 2017

Op 6 en 7 mei viereden wij mee de 28ste verjaardag van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest tijdens het Irisfeest! Dat werd in heel Brussel gevierd met gratis concerten, straatanimatie en een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Elk jaar lokt het Irisfeest dan ook steevast een massa bezoekers, het is uitgegroeid tot een van de hoogtepunten van de Brusselse culturele en evenementenkalender.

Op zondag waren er in het Warandepark talloze activiteiten te beleven. Brusselse culturele, folkloristische en sportverenigingen stelden er op een ludieke, interactieve manier hun activiteiten voor. Je kon er ook kijken naar korte, poëtische optredens van Belgische en internationale kunstgezelschappen. Het waren magische momenten voor jong en oud!

Op zondagmiddag werd het Paleizenplein in vuur en vlam gezet door het project “België, dat zijn wij”, dat het feestweekend op een frisse, feestelijke manier afsluitte.

 

Onze educatieve medewerker bezocht samen met een delegatie van Brusselse lidverenigingen het feest. Multicultureel Brussel was toonbaar een onderdeel van het Irisfeest.